Beste lezer,

Ik ben Michèle Hendriks, derdejaars bachelorstudente Fiscaal Recht en in het collegejaar  2013/2014 mag ik de functie Commissaris Media vervullen binnen het XXIste bestuur der R.F.V. Christiaanse-Taxateur.

Als Commissaris Media houd ik me bezig met onder andere de social media en de printed media. De social media van de Christiaanse-Taxateur zijn onder andere Facebook, Twitter en LinkedIn. De printed media zijn het prachtige verenigingsblad ‘de Aanslag’ en natuurlijk de Almanak. De Aanslag wordt vier keer per jaar uitgebracht en dat doe ik samen met mijn Aanslagcommissie. Ook de almanak zet ik samen met een commissie in elkaar, de Almanakcommissie. Vorig collegejaar heb ik zelf deel uitgemaakt van de Aanslagcommissie. Als commissie hebben we, naar eigen zeggen, vier prachtexemplaren uitgebracht. De almanak is voor mij geheel nieuw, maar ik ben ervan overtuigd dat ik samen met mijn Almanakcommissie een almanak ga uitbrengen die menig boekenkast zal sieren! Op de borrels en activiteiten zal je me vaak tegenkomen met de camera in mijn handen om alles vast te leggen.

Naast de bezigheden voor het bestuur houd ik me bezig met de bachelor Fiscaal Recht en het civiel effect. Ik woon sinds twee jaar in Rotterdam, eerst in Alexander en sinds  een jaar in Rotterdam Noord, vlakbij Blijdorp! In de weekenden ben ik vaak in Den Haag te vinden voor mijn bijbaan waar ik inmiddels ruim zeven jaar werk. Ook ben ik lid bij een studentengezelligheidsvereniging waar ik de dinsdag en soms de donderdagavond doorbreng.  De rest van de tijd probeer ik af en toe te sporten,  net als mijn bestuursgenoot Nicky Kattenbroek ben ik enorm fan van skeeleren.

Ik hoop jullie snel op borrels en activiteiten tegen t e komen!

Met vriendelijke groet,

Michèle Hendriks
Commissaris Media 2013/2014