Beste CT’ers,

Mijn naam is Marco Flinterman en in het collegejaar 2014/2015 is het aan mij de eer om de functie secretaris te vervullen binnen het XXIIste bestuur der R.F.V. Christiaanse-Taxateur. Dit betekent dat de activiteitencommissie gedurende het gehele collegejaar onder mijn hoede zal vallen. Het is aan ons om er zorg voor te dragen dat verschillende activiteiten, zoals het Diesfeest en het actievenweekend, op rolletjes verlopen. Tevens houd ik me bezig met het ledenbestand en verzorg ik ook het contact met de leden. Ik ben dan ook de aangewezen persoon om op af te stappen of te contacteren om een zo goed mogelijk antwoord te geven op al je CT-gerelateerde vragen.

In 2011 ben ik begonnen aan mijn bachelor Fiscaal recht aan de EUR en vrij snel kwam ik in contact met de CT via de geroemde ledenborrels. Na drie jaar vol leuke activiteiten, met als kers op de taart de studiereis naar Istanbul, wist ik zeker dat ik wat voor de CT wilde gaan betekenen. Solliciteren naar een bestuursfunctie was dan ook de logische oplossing. Het plaatje werd al helemaal compleet wanneer de verhuizing vanuit Rijswijk naar Rotterdam zich had voltooid. Ik woon dan ook sinds een paar maanden op de Noordmolenstraat in het Oude Noorden met drie huisgenoten.

Naast mijn ‘CT-leven’ voetbal ik graag en dit doe ik dan ook mijn voetbalvereniging in Rijswijk waar ik al meer dan tien jaar lid ben.

Ik zie jullie allemaal graag terug op onze activiteiten!

Met vriendelijke groet,

Marco Flinterman

Secretaris 2014/2015