Waerde lezer,


Mijn naam is Laura Batenburg de Jong en ik ben 23 jaar oud. Komend jaar zal ik voorzitter zijn van de mooiste studievereniging van Nederland. Ook wil ik beginnen aan mijn Master Fiscaal Recht en werk ik op een klein advieskantoor in Maassluis als junior Belastingadviseur.

6 jaar geleden ben ik begonnen met studeren in Rotterdam. Ik ben toen direct lid geworden bij RVSV waar ik 5 hele leuke jaren heb gehad. Momenteel ga ik nog vaak op pad met mijn club. Na een jaar Economie te hebben gestudeerd kwam ik erachter dat dat echt niet mijn ding was en heb ik de overstap gemaakt naar Rechten. Dit vond ik wel heel leuk en zo ben ik toevalligerwijs bij Fiscaal Recht terecht gekomen.

Naast mijn studie heb ik verschillende commissies gedaan. Onder andere bij de JFR, maar ook ben ik actief bij de Belastingwinkel. Afgelopen jaar heb ik de Reiscommissie gedaan bij de Christiaanse-Taxateur. Daarnaast nam ik deel aan het Tax Jurisprudence Program, en bezocht ik menig borrel. Al snel kwam ik erachter dat de Christiaanse-Taxateur toch wel het best bij mij paste als vereniging, waarna ik besloot mijzelf een jaar lang in te zetten voor de CT in de functie van Voorzitter.

Naast dat ik Voorzitter ben bij de Christiaanse-Taxateur zal ik komend jaar als secretaris plaatsnemen in het Landelijk Overleg der Fiscalisten. Ook zal ik mijzelf bezig houden met de alumni-vereniging Aanmerkelijk Belang.

Wanneer je vragen hebt kan je altijd mailen of langskomen op H13-11!

Ik hoop jullie allemaal zo vaak mogelijk te mogen verwelkomen komend jaar op een van onze activiteiten of borrels.


Laura Batenburg de Jong

Voorzitter 2014-2015