Beste lezer,

Mijn naam is Peter Adriaanse, in het collegejaar 2014/2015 heb ik de eer om in het XXIIe bestuur de functie van penningmeester te vervullen. Ik ben onder andere verantwoordelijk voor de begroting en de administratie. Daarnaast verzorg ik de boekenverkoop en hoop ik samen met de congrescommissie een mooi congres te organiseren.

In mijn tweede studiejaar besloot ik lid te worden van de studievereniging om zo deel te kunnen nemen aan de vele mooie en leerzame activiteiten die CT jaarlijks organiseert. De afgelopen twee jaar heb ik mijzelf ingezet voor de vereniging als lid van de Aanslag-, de Almanak- en de TJP-commissies.  Dit jaar besloot ik om de overtreffende trap te kiezen en voor een bestuursfunctie te gaan.

Momenteel ben ik vierdejaars student Fiscale Economie en hoop ik dit jaar, naast mijn bestuursfunctie, mijn bachelor af te ronden. Ik woon sinds twee jaar in Rotterdam, praktisch naast de allermooiste voetbaltempel van Nederland, de Kuip. Naast het studeren en mijn bezigheden voor de vereniging, houd ik ervan om dingen te ondernemen met mijn vriendin en om erop uit te gaan om te fotograferen.

Ik heb er ontzettend veel zin in en ben ervan overtuigd dat het een fantastisch jaar zal gaan worden. Ik hoop je snel te zien bij één van onze borrels of activiteiten!

Groet,

Peter Adriaanse

Penningmeester 2014/2015