Beste lezer,

Mijn naam is Valérie Visser, ben 21 jaar oud en kom oorspronkelijk uit Amersfoort. Mijn leven als studente is begonnen met Bouwkunde in Delft, waar ik aankomend collegejaar (2014/2015) vierdejaars ben. Afgelopen jaar ben ik naast Bouwkunde ook Fiscale Economie in Rotterdam gaan studeren. Tegelijkertijd ben ik actief geworden bij de CT door de Aanslagcommissie te gaan doen, met als reden meer studiegenoten uit verschillende jaren te leren kennen. Dit is goed gelukt en ik voelde me gauw thuis binnen de CT.

Aankomend collegejaar mag ik de functie als Commissaris Media vervullen binnen het XXIIste bestuur van de Christiaanse-Taxateur. Als Commissaris Media zal ik me met zowel social media als printed media bezighouden en ben ik verantwoordelijk voor het op foto vastleggen van alle CT-activiteiten. Onder printed media vallen alle dingen die gedrukt worden, van Aanslagen en Almanakken tot flyers en constitutiekaartjes. Dit jaar zal ik, samen met het bestuur, de Aanslag in een ander jasje steken en de focus leggen op digitalisering.

Naast het harde studeren pas ik ook veel op bij gezinnen in Delft en werk ik bij een huiswerkinstituut in Rotterdam en Voorburg om een zakcentje bij te verdienen. Om een beetje te kunnen ontstressen doe ik  graag aan duursporten als spinning en hardlopen. Afgelopen jaar heb ik zelfs de marathon van Berlijn gelopen. Heel gaaf was dat! Ook ben ik vaak in de fitness te vinden, vooral op een beetje in shape te blijven. Verder ben ik lid bij studentenvereniging DSC in Delft, eet ik graag met mijn clubgenoten op de woensdagavond, vermaak ik me met een stapel woontijdschriften en ben ik in voor een feestje.

Het lijkt me leuk je terug te zien op borrels of activiteiten!

Met vriendelijke groet,

Valérie Visser

Commissaris Media 2014/2015