De Activiteitencommissie is verantwoordelijk voor een scala aan informele activiteiten. Zo organiseren zij onder andere het jaarlijkse diesfeest, voetbaltoernooi en actievenweekend. Mijn naam is Maaike Bruggeman en ik ben Secretaris voor het collegejaar 2017/2018, afgelopen jaar ben ik zelf lid geweest van de Activiteitencommissie. Met mijn ervaringen van het afgelopen jaar is het aan mij de taak als voorzitter van de Activiteitencommissie wederom fantastische activiteiten neer te zetten, samen met mijn commissieleden Mitchel, Jeroen, Anne en Isabella. Wij hopen je dan ook snel te zien op een van onze activiteiten!

De leden van de Activiteitencommissie 2017/2018:

Mitchel Tobias
Beste CT’ers, mijn naam is Mitchel Tobias. Ik ben een tweedejaarsstudent Fiscaal Recht, 19 jaar en woon in Roosendaal. Mijn grootste passies zijn koken en sporten. In het weekend werk ik daarom als bijbaan in de horeca en doordeweeks ben ik dagelijks aan het hardlopen of op het voetbalveld te vinden. In het eerste jaar van mijn studie heb ik genoten van de georganiseerde CT activiteiten zoals het diesfeest, escape room en het voetbaltoernooi. Ik vind het daarom ook geweldig om dit jaar deel te mogen nemen aan de Activiteitencommissie. Wij proberen als Activiteitencommissie, van de grootste fiscale studievereniging van Nederland, jullie een onvergetelijk studentenjaar te bezorgen. Ik hoop jullie allemaal snel te zien en te spreken bij de borrels of op een van de activiteiten!!!

Jeroen Klingens
Hi allemaal, ik zal mezelf even voorstellen. Mijn naam is Jeroen Klingens, ik ben 23 jaar oud en derdejaars bachelorstudent. Na het afronden van mijn hbo-rechten studie in Leiden heb ik besloten verder te studeren. In 2016 ben ik dan ook begonnen aan de studie Fiscaal Recht en sindsdien woon ik ook in Rotterdam. Bij aanvang van mijn studie ben ik ook lid geworden van CT en heb ik leuke activiteiten bijgewoond. Dit jaar ga ik met veel plezier samen met mijn mede-commissieleden fantastische activiteiten voor al onze leden organiseren. Naast mijn studie en de Activiteitencommissie werk ik met veel plezier bij een (juridisch) adviesbureau in Zoetermeer, voetbal ik in een vriendenteam en sla ik liever geen enkel feest over.
Ik hoop jullie snel te ontmoeten bij een van onze activiteiten en/of borrels!

Anne Batelaan
Hoi! Mijn naam is Anne Batelaan, ik ben 20 jaar oud en zit momenteel in mijn derde jaar Fiscale Economie. Naast mijn studie werk ik voor de ESE en ben ik graag op de tennisbaan te vinden. Na twee jaar lid en inmiddels al een groot aantal leuke borrels en activiteiten verder, begon er iets te kriebelen; ik wilde toch wel heel graag actief worden binnen de CT! Ik vind het dan ook ontzettend leuk om deel uit te mogen maken van de Activiteitencommissie. Op deze manier kan ik mijn steentje bijdragen aan deze mooie vereniging, door voor jullie als medestudenten spetterende activiteiten te organiseren. Ik heb er zin in!

Isabella Hagenaars
Hoi allemaal, ik ben Isabella en ik ben 19 jarige tweedejaars student Fiscaal Recht. Ik woon nog gezellig bij mijn ouders en mijn hondjes Peggy, Kira in Hoogvliet. In mijn vrije tijd doe ik studentenkorfbal, ben ik een fanatiek Sparta supporter en eet ik tosti’s ! Ik hoop dit jaar een hoop toffe activiteiten met mijn commissie neer te zetten, en jullie allemaal daar bij te zien!
Groetjes, Isabella