Waarde lezer,

Mijn naam is Pieter Verbeek en ik vervul dit jaar de functie van Voorzitter binnen het XXIIIste bestuur der R.F.V. Christiaanse-Taxateur. Ik ben 22 jaar oud en afgelopen zomer heb ik mijn Bachelors Bedrijfseconomie en Fiscale Economie gehaald. Vanwege de drukte van een bestuursjaar en de intensiteit van de master Fiscale Economie aan de EUR, heb ik dit jaar besloten om mijn studie een jaartje te pauzeren en mij volledig te focussen op mijn werkzaamheden als Voorzitter van de vereniging.

Mijn roots in Rotterdam begonnen vier jaar geleden. Omdat het reizen tussen Utrecht, mijn geboortestad, en Rotterdam toch wel vervelend begon te worden, ben ik na 3 maanden verhuisd en op kamers gaan wonen in Kralingen. Een beslissing waar ik tot op de dag van vandaag heel veel plezier aan heb beleefd. Op kamers wonen in de stad waar je studeert is niet alleen een hele verbetering qua reizen, maar ook voor je persoonlijke ontwikkeling een enorme boost. Aangezien ik graag nieuwe mensen wou leren kennen, ben ik direct lid geworden van Laurentius. Ik heb daar de nodige tijd doorgebracht en was in de eerste twee jaren van mijn studie dan ook voornamelijk daar te vinden.

In het tweede jaar van mijn studie kwam ik voor het eerst in aanraking met de fiscaliteit en besloot ik de studies Economie en Fiscale Economie te combineren. Iets wat ik iedereen kan aanraden omdat je zo de mogelijkheid open laat om enkele maanden op Exchange te gaan. Ik ben zelf naar Hong Kong geweest en heb daar hele mooie reizen kunnen maken en veel vrienden leren kennen. Na mijn exchange ben ik mij meer gaan verdiepen in de fiscaliteit en direct lid geworden van de Christiaanse-Taxateur. Dat jaar bezocht ik ook voor het eerst een CT-borrel en was direct verkocht.

Vanaf de eerste CT-borrel wist ik dat ik actief wou worden binnen de vereniging. Ik ben als deelnemer mee geweest met de Studiereis naar Bangkok en ben actief geweest binnen de Congrescommissie. Al deze mooie ervaringen binnen de CT hebben mij doen besluiten om dit jaar te solliciteren voor de functie van Voorzitter binnen het XXIIIste bestuur. Aan mij is de eervolle taak gegeven om dit jaar de verenging, samen met mijn medebestuurders, in goede banen te leiden.

Ik vertrouw erop dat iedereen aan het einde van het jaar kan terug kijken op een fantastisch CT-jaar en ik zie iedereen graag terug op één van onze vele borrels en activiteiten!

Met vriendelijke groet,

Pieter Verbeek
Voorzitter 2015/2016

DSC_1571