Beste leden,

Mijn naam is Roxanne van Winden en ik zal dit collegejaar de functie van commissaris intern op mij nemen binnen het 23ste bestuur der R.F.V. Christiaanse-Taxateur.

Afgelopen jaar ben ik als een van de gelukkige deelnemers mee geweest met de studiereis naar Bangkok. Daarnaast heb ik deelgenomen aan het Tax Jurisprudence Program, het meest inhoudelijke programma van de CT. Dit jaar aan mij de taak, om samen met mijn commissies, de studiereis en het Tax Jurisprudence Program te organiseren. Daarnaast zullen ook de tentamentrainingen onder mijn verantwoordelijkheid vallen. Voor alle zaken gerelateerd aan deze activiteiten kun je bij mij terecht.

Naast mijn functie bij de Christiaanse-Taxateur, studeer ik Fiscale Economie en Fiscaal Recht hier aan de Erasmus. Er zijn nog een paar derde jaars Bachelor vakken die ik moet halen, ik hoop deze aankomend jaar af te ronden. Daarnaast werk ik twee dagen in de week bij een fiscaal advieskantoor in Rotterdam. In mijn werk en in mijn studie heb ik gemerkt dat ik geen betere keuze had kunnen maken, de fiscaliteit past echt bij mij. Zowel de inhoud als mijn medestudenten/collega’s vind ik ontzettend leuk.

Op momenten dat ik niet bezig ben met studiegerelateerde activiteiten, ben ik vaak in de sportschool te vinden of ben ik een feestje aan het bouwen ergens in de stad.

Ik hoop je dit collegejaar terug te zien op de borrels, dan wel bij andere activiteiten van de CT, of uiteraard als deelnemer aan de studiereis of het TJP!

Met vriendelijke groet,

Roxanne van Winden
Commissaris Intern 2015-2016