Terug van weggeweest: de Skireiscommissie! Komend jaar zullen we van 16 t/m 21 januari met een leuke groep CT’ers gaan skiën in het pittoreske Italië. Ik ben Thijs Abrahamse en ik ben Penningmeester voor het collegejaar 2017/2018. Als voorzitter van de commissie ben ik samen met mijn commissieleden Krista, Celine, Mike en Nathalie verantwoordelijk zijn voor het reilen en zeilen van een paar onvergetelijke dagen.

De leden van de Skireiscommissie 2017/2018:

Krista Govers
Mijn naam is Krista Govers, ik ben 23 jaar oud en ben momenteel masterstudent Fiscaal Recht. Tijdens mijn bachelor ben ik reeds actief geweest bij de CT, namelijk in de Activiteitencommissie en de Aanslagcommissie. Na afgelopen jaar een jaartje niet actief te zijn geweest, besloot ik dit jaar om te solliciteren voor de Skireiscommissie. Een skireis met CT lijkt mij een mooie afsluiting van een geweldige studententijd. Ik heb er dan ook ontzettend veel zin in om dit jaar samen met mijn commissiegenootjes deze spetterende lustrum skireis te organiseren. Blok 16 t/m 21 januari dus in je agenda, want dit wil je niet missen! Liefs, Krista

Celine Steinkamp
Hi allemaal, Mijn naam is Celine Steinkamp, ik ben 19 jaar en woon in het mooie Kralingen. Ik ben nu tweedejaars student Fiscaal Recht en als ik niet met mijn neus in de wettenbundel zit voetbal ik bij Antibarbari. Daarnaast ben ik veel ik in de oude haven te vinden waar ik werk en zelf ook regelmatig op het terras zit. Dit jaar heb ik de eer gekregen om de skireis te organiseren.
Wie weet zie ik jullie wel op de pistes en anders op de borrels.

Mike Hagendoorn
Mijn naam is Mike Hagendoorn en dit jaar heb ik de eer om commissielid te zijn van de Skireiscommissie. Ik zit in mijn derde jaar van Fiscaal Recht en voetbal en reis veel naast mijn studie. Komend jaar ga ik samen met mijn commissieleden de tofste skireis die jullie ooit zullen beleven neer proberen te zetten. Hierin mag de Après-ski natuurlijk niet missen en ik zal er persoonlijk voor zorgen dat het onvergetelijke avonden gaan worden. Ik kijk er erg naar uit om dit samen met mijn commissie te gaan verwezenlijken en hopelijk zie ik jullie terug op de piste!

Nathalie van Eck
Hoi allemaal! Ik ben Nathalie, 18 jaar en ik ben eerstejaars student Fiscaal Recht. Naast de UB, ben ik te vinden in de sportschool en zo nu en dan op een feestje. Ik had al gauw veel interesse voor de Christiaanse-Taxateur en wilde hier graag actief aan deelnemen. Ik ben dus heel blij, dat ik kan zeggen dat ik deel uitmaak van de Skireiscommissie! Samen met mijn commissieleden gaan wij een onwijs leuke skireis organiseren, waar we veel van jullie hopen te zien! Ik kijk er erg naar uit om er een leuk en gezellig jaar van te maken!