Beste CT’er,

Afgelopen maandag is het nieuwe studiejaar begonnen en ook dit jaar organiseert de CT weer allerlei activiteiten voor haar leden. Lijkt het jou leuk om deze activiteiten te organiseren? Dat kan! Het is niet alleen een uitgelezen mogelijkheid om jouw vaardigheden wat betreft samenwerken en organiseren te verbeteren, maar ook een leuke manier om meer leden te leren kennen. Daarnaast is actieve betrokkenheid in een commissie een mooie aanvulling op je CV. Je kan tot en met dinsdag 15 september solliciteren voor de volgende commissies:

Activiteitencommissie
Als lid van de Activiteitencommissie ben je verantwoordelijk voor het organiseren van interne activiteiten. Zo heb je een aantal terugkerende activiteiten, te weten het Diesfeest, de eindactiviteit en het actievenweekend. Daarnaast kun jij al je creativiteit kwijt bij het bedenken en organiseren van diverse nieuwe activiteiten.

Aanslagcommissie
Afgelopen jaar is ons verenigingsblad ‘De Aanslag’ gedigitaliseerd. In plaats van een papieren blad dat ieder kwartaal op de mat viel, worden er nu geregeld artikelen geplaatst op de website van ‘De Aanslag’. Als lid van deze commissie draag jij zorg voor het maken van interessante en leuke artikelen. Je komt in contact met hoogleraren en kantoren waarmee jij onder andere interviews afneemt.

Bedrijvendagcommissie
Vind jij het een uitdaging om mee te helpen met het organiseren van de grootste en meest succesvolle Fiscale Bedrijvendag? Lijkt het jou leuk om in contact te komen met verschillende kantoren? Kortom, wil jij er mede voor zorgen dat deze dag vlekkeloos verloopt, dan we zijn we op zoek naar jou!

Eerstejaarscommissie
Deze commissie is de ideale manier om een blinkende start te maken als lid van CT. Als lid van deze commissie organiseer je activiteiten die bedoeld zijn om eerstejaarsleden kennis te laten maken met de CT en haar leden. Ook doe jij ervaring op met organiseren en leer je veel leden kennen. Net zoals de Activiteitencommissie is er veel ruimte voor eigen initiatieven.

Studiereiscommissie
Ieder jaar organiseert de CT een studiereis. Een geweldige reis waar leden ontdekken hoe er in het buitenland wordt omgegaan met fiscaliteit. Als lid van de Studiereiscommissie ben jij verantwoordelijk voor de organisatie van deze reis. Hierdoor kom je niet alleen in contact met internationale kantoren en lokale overheden, maar krijg je ook de kans om jouw medereizigers kennis te laten maken met een mooie stad.

Kortom, lijkt het jou leuk om komend jaar deel uit te maken van een van deze commissies? Stuur dan uiterlijk dinsdag 15 september jouw CV en motivatiebrief naar bestuur@christiaanse-taxateur.nl!

Indien jij nog vragen hebt, kan je altijd een e-mail sturen naar bovenstaand adres of langskomen op kamer H13-11.