De Tax Jurisprudence Program-commissie is verantwoordelijk voor de organisatie van het Tax Jurisprudence Program (TJP), het meest prestigieuze programma van de CT! Het TJP is een fiscaal inhoudelijk programma bestaande uit tien sessies gedurende het studiejaar. Tijden de sessies van het TJP komen fiscale onderwerpen op een zeer interactieve wijze aan bod, het is dus bij uitstek de kans om je kennis te testen en te verbreden of verdiepen. Mijn naam is Michelle Bennink en ik ben de Commissaris Intern 2017-2018. Dit jaar aan mij de taak om als voorzitter van de TJP-commissie, samen met mijn commissie leden Sükrü en Nico, het programma te organiseren.

De leden van de TJP-commissie 2017/2018:

Sükrü Kirkici
Mijn naam is Sükrü Kirkici, 24 jaar oud en wonend in Voorschoten (dichtbij Leiden). Ik ben vorig schooljaar begonnen met de master Fiscale Economie waarvan ik nu nog alleen de masterscriptie moet afronden. In mijn vrije tijd voetbal ik een aantal dagen in de week en verzorg ik persoonlijke bijlessen. Verder houd ik ervan om tijd door te brengen met vrienden. Voordat ik ga afstuderen, wilde ik graag actief worden bij de CT om studenten in contact te brengen met potentiële werkgevers. Het TJP is daar dé ideale manier voor. De kennis die wij als studenten opdoen in de collegebanken hoort naar mijn mening getoetst te worden in de praktijk en de TJP-sessies geven hier de mogelijkheid voor. Als commissielid en deelnemer denk ik dat dit programma de ideale gelegenheid is om alvast een snufje van de praktijk mee te krijgen waar wij als studenten erg naar uitkijken. Hierdoor krijgt de student ook een beter beeld van de verschillende kantoren en afdelingen. Ik kijk ernaar uit om actieve, gezellige en leerzame sessies te organiseren samen met mijn commissieleden. Ik zie jullie graag bij de sessies en anders tot bij de andere CT-evenementen!

Nico Maaskant
Mijn naam is Nico Maaskant. Ik ben geboren in Hendrik-Ido-Ambacht, maar vanaf mijn tweede studiejaar woon ik in Rotterdam. Vorig jaar ben ik begonnen met de master Fiscaal Recht. Dit jaar hoop ik nog één vak af te ronden en mijn scriptie in te kunnen leveren. Daarnaast ben ik begonnen aan een tweede master (Maritime & Transport Law), ook in Rotterdam.

Vorig jaar was ik niet actief lid van de Christaanse-Taxateur, wel ben ik meegeweest naar bijna alle kantoorbezoeken en mocht ik mee op de studiereis. Dit jaar wilde ik mij meer inzetten voor de studievereniging en tegelijkertijd op de hoogte blijven van alle veranderingen binnen de fiscaliteit. Ik heb dit jaar bijna geen fiscale vakken, dus plaatsnemen in de TJP-commissie, was voor mij de uitgelezen kans om deze twee doelen in één keer te bereiken. Nu blijf ik actief binnen de CT, heb ik een goede reden om naar alle borrels te gaan én blijft mijn fiscale kennis up-to-date. Ik kijk er erg naar uit om met alle deelnemers en medewerkers van de bedrijven dieper op fiscale vraagstukken in te gaan en er een geslaagd jaar van te maken!