Ons profiel
Crowe Horwath is een middelgrote organisatie op het gebied van accountancy, belastingadvies, juridische zaken, risk consulting, corporate finance en payroll services met kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Nijmegen.

Lokale oplossingen, onbegrensde mogelijkheden
Crowe Horwath is de Nederlandse partner van Crowe Horwath International. Crowe Horwath International behoort tot de top 10 van wereldwijde accountantsnetwerken. De leden zijn gevestigd in meer dan 100 landen wereldwijd. Door een sterke band met de lokale markt bieden wij cliënten ondersteuning bij de groei en ontwikkeling van hun onderneming. Omdat wij nauw samenwerken met de Crowe Horwath collega’s wereldwijd, kunnen we cliënten uitstekend bijstaan indien zij zaken doet over de grens.

Werken bij Crowe Horwath
Crowe Horwath is een middelgrote, pro-actieve organisatie met accountants- en belastingadvieswerk als core business. Ons klantenbestand is zeer gevarieerd is en groeit elke dag. Deze groei maakt dat wij graag in contact komen met ambitieuze en enthousiaste mensen, die geknipt zijn voor het werk, de sfeer en de cultuur bij Crowe Horwath.

Kandidaten bieden wij een carrière met perspectief, vaktechnische en theoretische ontwikkeling en de mogelijkheid om te werken aan persoonlijke sociale vaardigheden, zoals leidinggeven en onderhandelen. Ook presentatietechnieken kunnen aangeleerd of verbeterd worden.

Kom je in aanmerking voor een uitdagende baan bij Crowe Horwath? Dan ben je verzekerd van een glansrijke carrière, een zeer gevarieerde klantenkring en een aantrekkelijk financieel perspectief.

Kijk voor meer informatie op www.crowehorwath.nl of neem contact op met Sahila Azarkan, sahila.azarkan@crowehorwath.nl, Tel. 010-2661500.