Visser & Visser Accountants – Belastingadviseurs behoort tot de top-30 van accountants- en belastingadvieskantoren in Nederland. Met een kleine 200 collega’s, werkend vanuit 7 vestigingen verspreid over heel Nederland, ondersteunen en adviseren we onze klanten. Dit doen we o.a. vanuit de discipline Belastingadviseurs.

Onze belastingadviseurs stellen in hun ‘raad en daad’ de klant centraal. Wij staan onze klanten bij op het complexe gebied van fiscaliteit en juridische vraagstukken. Uiteraard verzorgen wij ook aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, dividendbelasting, etc. op een deskundige en efficiënte wijze. Onze visie is echter, dat de aangifte niet slechts het voldoen is aan een fiscale verplichting, maar een bron is voor nieuwe advieskansen. Wij bieden onze klanten een begrijpelijk, bij de onderneming passend en creatief advies. Daarbij maken we optimaal gebruik van de fiscale mogelijkheden waarbij een eventuele discussie met de Belastingdienst niet uit de weg wordt gegaan.

Herken jij jezelf in onze doelstellingen? Dan maak je wellicht ook graag deel uit van ons team. Onze belastingadviseurs, aangesloten bij de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB)  zijn zeer goed thuis in de fiscale en juridische optimalisering van de positie van de directeur-grootaandeelhouder  (DGA-advisering). Een ander belangrijk werkgebied is bedrijfsopvolging of bedrijfsovername. Ook  is de laatste jaren veel ervaring opgedaan in het begeleiden van ondernemingen in een traject naar Horizontaal Toezicht.

Visser & Visser investeert graag in hoogopgeleide, efficiënte, ambitieuze en creatieve fiscalisten, waarbij er tegelijkertijd op diverse manieren ruimte is voor de ontwikkeling van ieders specifieke talenten. Wij zien talenten als aangeboren gaven die in de juiste context leiden tot bezieling en uitzonderlijke prestaties. Kunnen wij jou de context bieden waarbinnen jouw talent floreert, dan komen wij graag met jou in contact!

Voor meer informatie over carrièremogelijkheden binnen Visser & Visser verwijzen wij naar onze website www.visser-visser.nl of kun je contact opnemen met de afdeling P&O via 0186 890 860.