Wil jij een jaar lang de grootste fiscale studievereniging van Nederland besturen en verantwoordelijk zijn voor het reilen en zeilen van deze mooie vereniging? Wil jij jezelf ontwikkelen en een fantastische ervaring opdoen naast je studie? Wil jij jezelf onderscheiden van je medestudenten en extra glans geven aan je studententijd?

Solliciteer dan nu voor het XXVIste bestuur der R.F.V. Christiaanse-Taxateur door een motivatiebrief + CV te sturen naar voorzitter@christiaanse-taxateur.nl. De deadline is 13 mei 2018.

Wanneer je vragen hebt, kan je altijd langskomen op kamer H13-11, een mail sturen naar bestuur@christiaanse-taxateur.nl of naar de specifieke bestuursfunctie waar jij interesse in hebt.
Hieronder volgt een korte functieomschrijving:

Voorzitter
Als voorzitter ben je het aanspreekpunt van de vereniging. Dit betekent dat je goed moet kunnen schakelen tussen verschillende activiteiten en personen. Daarnaast ben je een sociaal persoon die het leuk vindt om met verschillende en gevarieerde personen contact te hebben en af en toe een presentatie te geven. Je bent eindverantwoordelijk voor alle activiteiten die georganiseerd worden, en je zult hierbij dan ook aanwezig zijn. Je leidt het bestuur, de bestuursvergaderingen en houdt het overzicht over de acties die ondernomen moeten worden voor de aankomende activiteiten. Daarnaast neem je plaats in het bestuur van Landelijk Overleg Fiscalisten, in het AB-bestuur en onderhoud je het contact met de universiteit.

Kortom, ben jij een assertief en enthousiast persoon, solliciteer dan snel en wie weet sta jij volgend jaar aan het roer van deze mooie vereniging!

Secretaris
Als secretaris ben je het eerste aanspreekpunt voor de leden. Je werkt veel samen met de voorzitter en de andere bestuursleden, om ervoor te zorgen dat alles zo soepel mogelijk verloopt. Je houdt tevens het ledenbestand bij en verzorgt de notulen van de diverse vergaderingen. Ook ben je verantwoordelijk voor de interne en externe mailings. Zo verstuur je mails namens bedrijven, maar ook de maandelijkse nieuwsbrief, waarin je al je creativiteit kwijt kan. Daarnaast zul je als voorzitter van de Activiteiten- en van de Eerstejaarscommissie optreden. Samen met deze commissies is aan jou de eervolle taak om gedurende het gehele collegejaar leuke en inhoudelijke activiteiten te organiseren. Enerzijds voor diegenen die net bij de vereniging komen kijken, anderzijds voor de CT’ers die al wat langer meedraaien. Uiteraard zijn er vanuit jouw functie genoeg mogelijkheden om nieuwe ideeën te realiseren en uit te werken.

Kortom, ben je nauwkeurig, sociaal, heb je een hart voor de vereniging en ben je er klaar voor om je vast te bijten in een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan nu voor de functie van Secretaris in het XXVIste bestuur van R.F.V. Christiaanse-Taxateur!

Penningmeester
Als penningmeester ben je binnen het bestuur de financiële man/vrouw. Je bent verantwoordelijk voor de gehele administratie en de boekhouding. Dat houdt onder meer in dat je eindverantwoordelijk bent voor de begroting en dat je zorg draagt voor een tijdige en correcte facturering. Tevens ben je verantwoordelijk voor de boekenverkoop. Omdat je eindverantwoordelijk bent voor de begroting, dien je kennis te hebben van alle activiteiten en commissies binnen de vereniging. Je bent in zekere mate betrokken bij vrijwel alle activiteiten die de vereniging organiseert. Dit zorgt ervoor dat je op die manier in het middelpunt staat van het bestuur, wat het een ontzettend betrokken functie maakt. Daarnaast leid je als penningmeester ook de commissie die zorgt voor de organisatie van het jaarlijkse Fiscaal Congres en CT Skireis. Dit zorgt ervoor dat de functie van penningmeester bijzonder veelzijdig en afwisselend is.

Kortom, ben je punctueel ingesteld, heb je een scherp oog voor detail en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging voor het volgende collegejaar? Schroom dan niet en solliciteer dan nu en wie weet word jij de penningmeester in het XXVIste bestuur van R.F.V. Christiaanse-Taxateur!

Commissaris Extern
Als Commissaris Extern ben jij hét aanspreekpunt van de vereniging voor externe contacten. Zo voer je acquisitiegesprekken met onze sponsoren, houd je door het jaar heen contact met de verschillende recruiters en ga je op zoek naar nieuwe samenwerkingen. Als Commissaris Extern maak je als voorzitter deel uit van de Bedrijvendagcommissie, en ben je eindverantwoordelijk voor de organisatie van de jaarlijkse Fiscale Bedrijvendag. Ook organiseer en regel jij de kantoorbezoeken en ben jij hierbij aanwezig om de leden te begeleiden, en contact te onderhouden met de sponsor. Daarnaast valt het Carrièretraject- en platform onder jouw hoede.

Kortom, ben je commercieel ingesteld, vind je het leuk om met mensen te werken en ben je opzoek naar een verrijking van je studie op zowel inhoudelijk als persoonlijk vlak? Solliciteer dan nu voor de functie van Commissaris Extern in het XXVIste bestuur van R.F.V. Christiaanse-Taxateur!

Commissaris Intern
Als Commissaris Intern ben jij verantwoordelijk voor de Studiereis, het Tax Jurisprudence Program en de tentamentrainingen. Je maakt als voorzitter onderdeel uit van de Studiereiscommissie. Samen met jouw commissie ga jij onder andere op zoek naar een geschikte bestemming, onderhoud jij het contact met buitenlandse kantoren en instanties. Daarnaast draag jij zowel zorg voor het inhoudelijke programma  als voor de leuke activiteiten op de reis en verzorg je de promotie.

Ook organiseer jij het Tax Jurisprudence Program, het meest prestigieuze programma van de CT! Het TJP is een fiscaal inhoudelijk programma bestaande uit tien sessies gedurende het collegejaar. Tijdens de sessies komen verschillende fiscale onderwerpen op een zeer interactieve wijze aan bod. Samen met jouw commissie maak je de planning, voer je de sollicitatiegesprekken, ga je op zoek naar docenten voor het docentgedeelte, voorzie je de medewerkers van de kantoren van de benodigde informatie en ga je op zoek naar een geschikte locatie voor het einddiner.

Voor het organiseren van de tentamentrainingen ga je op zoek naar de meest geschikte dag en tijdstip, verzorg je de promotie en voorzie je de medewerkers die de tentamentraining organiseren van alle informatie die zij nodig hebben.

Kortom, ben jij van nature sociaal erg sterk, organisatorisch ingesteld en vind je het leuk om met verschillende mensen samen te werken? Ben jij klaar voor een verrijkend en uitdagend jaar? Solliciteer dan nu voor de functie van Commissaris Intern in het XXVIste bestuur der R.F.V. Christiaanse-Taxateur!

Commissaris Media
Als Commissaris Media houd jij je zowel bezig met alle online als offline media. Je bent creatief, punctueel en staat organisatorisch sterk in je schoenen. Je hebt oog voor detail, een strakke planning maken is geen probleem voor jou en je kennis van de Nederlandse taal is sterk. Je hebt namelijk creatieve commissies onder je hoede: de Mediacommissie en de Almanakcommissie. Je zal onder andere interviews houden met studenten, docenten en kantoren, video’s maken én zelf editen en brainstormen over thema’s voor De Aanslag. Je zult ook externen benaderen voor bijdragen in de Almanak en als Commissaris Media ben jij verantwoordelijk om alle CT-activiteiten vast te leggen. Daarnaast kan je goed omgaan met technologie of hebt hier interesse voor. Je zult namelijk evenementen aanmaken, berichten en foto’s van onze activiteiten op Facebook en LinkedIn posten en De Aanslagwebsite beheren. Commissaris Media is de ultieme manier om in de creatieve wereld te duiken, wat je zeker niet zult leren tijdens de fiscale studie; je onderscheidt jezelf op deze manier van anderen. Na dit jaar zullen InDesign, PowerDirector en WordPress geen onbekenden meer zijn voor jou!

Kortom, ben jij creatief en houd jij van flexibiliteit in je werk? Ben jij een goede planner en wil jij verantwoordelijk zijn voor alle media aspecten van deze vereniging? Solliciteer dan snel en misschien word jij wel de volgende Commissaris Media, ga deze onderscheidende en enorme uitdaging aan!